Home > 30 dagen minder wagen in Bredene, Brugge, Harelbeke, Ingelmunster, Kortrijk, Oostrozebeke en Zwevegem

30 dagen minder wagen in Bredene, Brugge, Harelbeke, Ingelmunster, Kortrijk, Oostrozebeke en Zwevegem

Geschreven op 27 mei 2023 om 08:52 door Mario De Wilde

Op 1 juni start de tweede editie van ‘30 Dagen Minder Wagen’, een initiatief van Netwerk Duurzame Mobiliteit. Er doen heel wat organisaties in West-Vlaanderen mee: van groepen collega’s en bedrijven over vriendengroepen tot buren en vrijwilligersgroepen. De campagne roept West-Vlamingen op om in juni zo veel mogelijk de auto aan de kant te laten en te kiezen voor meer duurzame alternatieven. Deelnemers kunnen zich individueel of in groep inschrijven, Netwerk Duurzame mobiliteit licht graag enkele groepsinitiatieven uit de provincie West-Vlaanderen uit.

 
De campagne 30 Dagen Minder Wagen loopt de hele maand juni. Zelfs het kleinste goede voornemen qua duurzamere mobiliteit is de moeite waard. Een pakket aan voordelen via de mobiliteitspartners van Netwerk Duurzame Mobiliteit (De Lijn, Cambio en Blue-bike) kan daarbij zeker helpen. Inschrijven kan individueel of in groep op www.30dagenminderwagen.be
 
Organisaties en gemeenten kunnen deelnemen en op die manier zichzelf en hun mobiliteitsbeleid in de kijker zetten. Ze kunnen zich inschrijven op de website. Bij vragen kunnen ze terecht op info@30dagenminderwagen.be. Deelnemende organisaties en bedrijven krijgen een communicatiepakket ter beschikking.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.