Home > 25 jaar Cultuursmakers Damme met tal van medewerkers in de bloemetjes

25 jaar Cultuursmakers Damme met tal van medewerkers in de bloemetjes

Geschreven op 21 november 2023 om 07:49 door Mario De Wilde

Cultuursmakers Damme viert haar 25ste verjaardag en dat jubileumfeest werd onlangs gevierd in de Cultuurfabriek van Sijsele. Het werd een spetterend feest, waarbij Johan Dessein, voorzitter en zijn echtgenote Rita Monbaliu, die de oprichters waren van Cultuursmakers afdeling Damme (vroegere VTB-VAB, dan vtbKultuur), extra in de bloemetjes gezet. Burgemeester Joachim Coens, voorzitter Cultuursmakers Edith Vervliet, directeur Griet Janssen en provinciaal voorzitter richtten een woordje van dank aan het bestuur. “25 jaar cultuur vieren, dat is als een kunstwerk dat de tand des tijds heeft doorstaan. Op naar nog meer prachtige hoofdstukken vol kunst, cultuur, en gezelligheid!”.

Cultuursmakers vzw is een sociaal-culturele vereniging, actief in Vlaanderen en Brussel. Onze groepen vrijwilligers organiseren een waaier aan culturele activiteiten. En dat alles met één doel: zo veel mogelijk mensen samen van cultuur laten genieten. Want cultuur smaakt beter samen!

Het bestuur van de Cultuursmakers Damme met van links naar rechts vooraan: Annie Van Acker, Rika Goutry, Rita Monbaliu, Johan Dessein en achteraan: Micheline Verscheure en Willy Soenens

 

1 reactie

Micheline Verscheure
Geschreven op 2023-11-21 09:52:32
Samen gaan we ervoor.

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.