Home > 22-jarige Jonathan Haeyaert volgt An Braem op als voorzitter van Vlaams Belang Brugge

22-jarige Jonathan Haeyaert volgt An Braem op als voorzitter van Vlaams Belang Brugge

Geschreven op 8 november 2022 om 09:19 door Mario De Wilde

Onlangs keurde het afdelingsbestuur van Vlaams Belang Brugge unaniem de voorzitterswissel goed. An Braem die de afgelopen jaren puik werk leverde als voorzitster blijft lid van het bestuur en blijft ook zetelen in de gemeenteraad. An, die een voltijdse job heeft, wil (terecht) meer tijd vrijmaken voor haar gezin met 4 opgroeiende kinderen. Het afdelingsbestuur bedankte An uiteraard voor haar inzet de afgelopen jaren. Verder was iedereen tevreden om nog op An te kunnen rekenen als bestuurs- en gemeenteraads- lid .

Als nieuwe voorzitter werd de 22-jarige student Jonathan Haeyaert aangesteld. Dit gebeurde met enthousiaste instemming van alle bestuursleden waaronder zijn pluspapa Stefaan Sintobin. Jonathan, geboren in Brugge, doorliep de kleuterklassen bij de Frères en het middelbaar onderwijs bij het Sint-Jozefsinstituut (de Jozefienen). Na het behalen van een bachelordiploma Toerismemanagement bij Vives Brugge, studeert hij momenteel Communicatiewetenschappen aan UGent. Na een geslaagd schakeljaar zit Jonathan momenteel in het (laatste) masterjaar. Wat er daarna volgt zal de toekomst uitwijzen.

Jonathan is reeds jaren actief bij het Vlaams Belang en is momenteel provinciaal coördinator voor de Vlaams Belang Jongeren in West-Vlaanderen. Bij de gemeenteraadsverkiezingen 2018 was hij met zijn 18 jaar één van de jongste kandidaten in Brugge. Als jongere staat Jonathan uiteraard symbool voor het groeiende succes van het Vlaams Belang bij de jonge generatie. Jonathan heeft naast zijn vriendin en de partij nog één grote passie: Club Brugge.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.