Home > 2023 is pas gestart of Vossenhul uit Knokke-Heist valt al in de prijzen

2023 is pas gestart of Vossenhul uit Knokke-Heist valt al in de prijzen

Geschreven op 17 januari 2023 om 12:09 door Mario De Wilde

Bij de eerste wedstrijd van Master of Flanders die dit jaar geschoten werd op zondag 8 januari 2023 in Gent bij de Leieschutters, namen 6 pistoolschutters en 2 karabijnschutters van Vossenhul deel. Tatiana Gallon, eindwinnares van de “Master of Flanders” 2022 en Bronzen Medaille op de Belgian Open, was bij de pistoolschutters “dames 1” direct van de partij. Ze zorgde voor haar eerste wedstrijdoverwinning in 2023 dankzij een mooie reeks van 529/600 p. Ze nam zodoende onmiddellijk de leiding in de competitie.

Bij de “dames 2“ kon Els Vekemans de vierde plaats veroveren. Bij de karabijnschutters wist Urbain Van Praet een mooie achtste plaats te bemachtigen. Na de kerst- en nieuwjaarsbreak is Vossenhul opnieuw gestart met de winterkampioenschappen. Tijdens de traditionele nieuwjaarsdrink werd Tatiana Gallon gevierd voor haar mooie prestatie.

De schutters trainen voor de Provinciale kampioenschappen die plaatsvinden begin februari te Zwevegem. De schietstand is weer open elke maandag- en woensdagavond van 20 tot 22 uur in de kleine zaal van de sporthal De Stormmeeuw.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.