Home > 20 winnaars duoticket voor Zomershow in Het Blankenbergse Witte Paard

20 winnaars duoticket voor Zomershow in Het Blankenbergse Witte Paard

Geschreven op 2 augustus 2021 om 20:22 door Mario De Wilde

Oef, goed nieuws voor al wie van revue en cabaret houdt: vanaf volgende week vrijdag 6 augustus gaat ‘Showtime aan Zee’ van start in de legendarische revuetempel ‘Het Witte Paard’ in Blankenberge. Er staan maar liefst 21 zomershows geprogrammeerd onder de noemer ‘Showtime aan Zee’. Ja, Blankenberge is er zeker klaar voor…

Het wordt er weer eentje om duimen en vingers bij af te likken. Het Witte Paard kan niet wachten om jullie terug te mogen entertainen. De iconische showtempel presenteert in augustus en september een cocktail van variété, revue en internationale présence. Een show voor jong en oud waar alle facetten van Het Witte Paard aanwezig zijn. Op vrijdag en zaterdag staat de show ’s avonds gepland, om 20.30u. Op zondag zal dat ’s middags zijn, om 14.30u. Ook een showdiner voor de show is terug mogelijk. Want zeg nu zelf, heerlijk tafelen voor een show: dat is toch mooi meegenomen.

Vlaanderens grootste diva Jacky Lafon kan al niet meer wachten om haar publiek te amuseren. Zij staat werkelijk te springen en zou er liever morgen al terug aan beginnen.
De cast wordt aangevuld met Patrick Onzia, die al menige zalen deed meezingen uit volle borst. Wat zal dat nu geven na zo’n lange periode zonder evenementen? Kom dat zien! Vervolgens hebben we op de affiche voor 2021 de enige echte Sandrine Van Handenhoven! Terug van weggeweest, maar met zóveel goesting in deze show. Sandrine wordt niet voor niets de ‘Queen B van Vlaanderen’ genoemd. Kippenvelmomenten? Komt eraan!
De show wordt vervolledigd door live muziek van Patrick Desmedt, begeleidt door Hervé Parent, een 4-koppig showballet van de D-Dance Productions onder een choreografie van Evelyne Delameillieure en vier onovertroffen internationale acts. De plaatsen zijn beperkter, en coronaproof. Men volgt dagelijks de maatregelen op en kunnen vlot spelen met het zaalplan. Zo gaan we vlot de zomer tegemoet!

Overnachten mogelijk

Je kan na de show voor een democratische prijs probleemloos overnachten in een van de verschillende hotels in de buurt. Altijd al eens een kijkje willen nemen in de viersterrenhotels Aazaert en Saint Sauveur? Samen met een reporter van ATV gingen we op stap. Zie hieronder het resultaat. Wie wil boeken, kan dat probleemloos op www.wphotelsevents.be en info@wphotelsevents.be

Dit zijn de winnaars

Er werd deze namiddag afgeklokt op 932 inzendingen en zij die zich tot de 20 gelukkigen mogen rekenen zijn:

Hullebus Wilfried, 8400 Oostende
Familie Robijn, 9100 Sint-Niklaas
Slabbinck, 8000 Brugge
Familie Demuynck, Brugge
Sophie Jacobs, 9041 Oostakker
K. Wauman, Sint-Gillis
Luc Verhaest, 8930 Menen
Marleen De Baets, 8400 Oostende
Van Daele Yolande, 8370 Blankenberge
Marleen Coquerelle,8530 Harelbeke
Tine Decostere, 8370 Blankenberge
Jos Van der Wildt
Fam Ceusters, 2500 Lier
Caboor Gaby, 9880 Aalter
Evelien De Pauw, 9230 Wetteren
Ronny Pieters, 8820 Torhout
Johan en Rita Danneels-Plovie, 8750 Zwevezele
Barbara Bartorelli, 8430 Middelkerke
Van der Wildt Jos, 2630 Aartselaar.
Descheemaeker Sabrina, 8434 Westende

De organisatoren van de Zomershow van het Witte Paard nemen eerdaags contact met jullie op.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.