Home > 19.850 Clubfans (9.200 aanwezig) in FC Bubbel a.s. zaterdag tegen Waasland-Beveren

19.850 Clubfans (9.200 aanwezig) in FC Bubbel a.s. zaterdag tegen Waasland-Beveren

Geschreven op 10 september 2020 om 10:15 door Mario De Wilde

Supporters van blauw-zwart missen hun Fort Jan Breydel, zoveel is duidelijk. Ze schreven zich dan ook massaal in voor de FC Bubbel. Liefst 19.850 abonnees lieten weten snel terug te willen keren naar Jan Breydel, samen goed voor 5920 bubbels van 2 tot 5 personen.

Club en de Stad Brugge werkten de voorbije periode hard aan een plan om op een veilige manier opnieuw – beperkt – publiek toe te laten in Jan Breydel. We wensen burgemeester Dirk De fauw hiervoor uitdrukkelijk te bedanken. Samen hebben we gezorgd voor het meest optimale plan dat werd goedgekeurd door het bevoegde ministerie. Hierdoor zal elke bubbel minstens 1 van onze 3 volgende thuismatchen kunnen bijwonen op basis van de huidige coronamaatregelen.

Op basis van alle ingeschreven FC Bubbels organiseert Club vanavond een loting. Wie welke wedstrijd(en) mag bijwonen zal daar objectief vastgelegd worden. Ongeacht wanneer je je registreerde of hoeveel je abonnement kostte. Na de loting ontvingen alle ingeschreven fans een mail met de nodige informatie en meer info over hun E-ticket(s). Om de veiligheid van alle bezoekers te garanderen werd er een strikt protocol uitgewerkt. We vragen dan ook uitdrukkelijk aan alle supporters om dit te respecteren.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.