Home > 17 teams (met elk 4 deelnemers) voor de eerste Wegwijzer Reisquiz in Zeebrugge

17 teams (met elk 4 deelnemers) voor de eerste Wegwijzer Reisquiz in Zeebrugge

Geschreven op 17 oktober 2023 om 09:52 door Mario De Wilde

De eerste zaterdag van oktober was een ongewone zaterdag voor Wegwijzer vzw. De deuren van de reisbibliotheek sloten vroeger, en de fundering naar een nieuw Wegwijzerinitiatief werd gelegd.
Wegwijzer vzw organiseerde met trots de eerste Wegwijzer Reisquiz in Zeebrugge. De avond bracht een spannende strijd met zich mee, waarbij 17 teams van 4 deelnemers hun diepgaande wereldkennis tentoonspreidden. De winnaar van de avond was team FAQ, dat een opmerkelijke score van 176 op 200 behaalde. Ze werden op de voet gevolgd door de teams Nouvelle Quizine en Rage on Wheels, die stuk voor stuk bewezen serieuze wereldkenners te zijn.

De gepassioneerde quizmaster, Björn, leidde de avond met enthousiasme. Björn is niet alleen een
ervaren quizzer, maar ook een toegewijde medewerker van Wegwijzer vzw. Dit evenement
werd ook mogelijk dankzij de betrokkenheid van enthousiaste vrijwilligers en de steun van onze sponsors, zoals Atlas en Zanzibar, Lannoo, Visit Murcia, Kulturstadt Weimar, en Outdoorwinkel Avventura, Creanen, Bosland en FOMO Film. Het Wegwijzerteam brainstormt alvast over een volgende editie.

Wegwijzer vzw, als netwerk van duizenden DIY-reizigers, is toegewijd aan het ondersteunen van
avontuurlijke reizigers bij het plannen van hun reizen en bij de organisatie van buitenlandse kampen voor jeugdverenigingen. Nu zal Wegwijzer ook gekend staan om de reiskriebels op quiz
ende wijze aan te wakkeren.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.