Home > Pure Senses Fitness in Brugge opende succesvol

Pure Senses Fitness in Brugge opende succesvol

Geschreven op 8 juni 2020 om 16:02 door Mario De Wilde
De kogel is door de kerk! De nationale veiligheidsraad besliste dat fitnesscentra volgende maandag 8 juni opnieuw open mogen, al zal dat wel onder voorwaarden zijn. Samen met de fitnessorganisatie en de GEES hebben we een protocol en een charter uitgewerkt om op een uiterst veilige manier de indoor training te kunnen hervatten. Deze corona fitnessmaatregelen en charter kan je ter plekke vinden en om het nog duidelijker te maken werd er ook een leuk filmpje van gemaakt die de leden moet overtuigen dat veiligheid in de centra primeert. Willem Dudal, zaakvoerder Pure Senses Fitness: “We garanderen dus een Corona-proof trainingssessie. Het werd vandaag voor ons dan ook een grote uitdaging om de angst van onze mensen – die er ongetwijfeld nog is – weg te nemen.  Wij stonden daarom graag klaar om iedereen blij en veilig te en de nodige uitleg te verstrekken.”

2 reacties

Luc Maertens
Geschreven op 2020-06-09 11:43:08
Dat is leuk om te vernemen. Eigenlijk had ik niets anders verwacht. Laat dat team ooit iets aan het toeval over? Met het overzicht en het dynamisme van manager Ellen Baar kunnen we in volle vertrouwen onze extra kilootjes weer kwijt. Pure Sense, Fun and safety first!
Lefevere Nancy
Geschreven op 2020-06-08 22:34:16
we zijn beretrots op deze fitness! De grote moeite die zij doen en de klantvriendelijkheid is onbeschrijflijk. Dikke pluim voor team pure senses!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.