Home > 14 Belgische Martin’s Hotels heropenen met topformule, w.o. ook het Brugse hotel

14 Belgische Martin’s Hotels heropenen met topformule, w.o. ook het Brugse hotel

Geschreven op 7 augustus 2020 om 13:44 door Mario De Wilde

Deze zomer zal niet helemaal hetzelfde zijn als de anderen… We zullen anders reizen, we zullen waarschijnlijk willen verhuizen, misschien dichter bij huis. We zullen ons land willen (her)ontdekken.
België wordt op die manier dé nummer één bestemming. Zoveel redenen om de mooiste Belgische steden en een paar nuggets (musea, natuurgebieden, goede restaurants, winkels, etc.) te leren kennen.
Tien daarvan – Brussel, Brugge, Bergen, Mechelen, Waterloo, Bilzen, Louvain-la-Neuve, Leuven, Tubize en Genval – zijn de thuisbasis van Martin’s hotels.

Voor deze gelegenheid heeft de Martin’s groep een aantrekkelijke formule uitgewerkt voor een verblijf à la carte in de verschillende Martin’s Hotels. Het aanbod is beschikbaar tot 31 augustus, deze aanbieding omvat een overnachting in een gezellige kamer voor 69€ met ontbijt (supplement van 10€/pers.).

Voor degenen die de verschillende regio’s met de fiets willen verkennen, wordt de bagage van het ene hotel naar het andere gebracht! Martin’s Hotels zijn ideaal gelegen om op twee wielen over de wegen te rijden. Deze optie is beschikbaar voor 45€ per kamer per nacht (met uitzondering van de hotels in Brugge, Bilzen en Bergen). Voor gezinnen: een kind tot 12 jaar verblijft gratis op de kamer van de ouders en 50% korting op een tweede kamer voor kinderen. Het enige wat je nu nog moet doen is je koffers pakken en naar België gaan!

Meer info op https://www.martinshotels.com/nl/staycation-martins-hotels?utm_source=website&utm_medium=homepage

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.