Home > 120 studenten Hogeschool VIVES campus Brugge werken mee aan WK tijdrijden

120 studenten Hogeschool VIVES campus Brugge werken mee aan WK tijdrijden

Geschreven op 14 september 2021 om 17:37 door Mario De Wilde

Hogeschool VIVES zet vanaf komende donderdag 16 september 120 studenten in bij het WK tijdrijden tussen Knokke-Heist en Brugge. Het gaat om studenten toerisme en recreatiemanagement, sport- en cultuurmanagement en organisatie en management van campus Brugge. Bovendien wordt de Brugse campus het centrum voor alle vrijwilligers en accreditaties.

Het WK tijdrijden vindt plaats van 18 tot 22 september tussen Knokke-Heist en Brugge. Via de Damse Vaart rijden de wielrenners richting aankomstplaats Brugge, meer bepaald ’t Zand. Om die organisatie in goede banen te leiden wordt een massa vrijwilligers ingezet. Daartoe behoren ook studenten van het studiegebied handelswetenschappen & bedrijfskunde van Hogeschool VIVES campus Brugge.
Het gaat meer bepaald om 70 studenten van de opleiding toerisme en recreatiemanagement, 35 van sport- en cultuurmanagement en 15 van organisatie en management. De studenten worden ingezet in Knokke-Heist, Brugge en de luchthaven van Zaventem.

De toerismestudenten staan in voor het onthaal en de infoverlening, alsook voor de social media van de opleiding. De studenten sport- en cultuurmanagement verzorgen de accreditaties en staan in voor het bureau van de vrijwilligers en technische controles. En de studenten organisatie en management verzorgen het onthaal van de persmedewerkers in verschillende talen.

De organisatoren gebruiken de campus Brugge en parking voor een aantal functies. De campus wordt de hub voor alle vrijwilligers. Zo kunnen ze daar allerlei materiaal afhalen zoals T-shirts en goodiebags. Daarnaast wordt de campus het accreditatiecentrum.
Het project wordt geleid door docenten Mark Devenyns, Christel Debrabandere en Tom Bruyer en opleidingshoofden Nikolas Cloet, Inge Serruys en Geert Vandenbroucke.

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.