Home > 110 luchtkarabijn- en luchtpistoolschutters tijdens ‘Masters of Flanders’ in Knokke-Heist

110 luchtkarabijn- en luchtpistoolschutters tijdens ‘Masters of Flanders’ in Knokke-Heist

Geschreven op 4 november 2022 om 11:22 door Mario De Wilde

Het voorbije weekend vond in de Sporthal De Stormmeeuw een manche van de ‘Masters of Flanders’ plaats. In deze Vlaamse competitie voor luchtkarabijn- en luchtpistoolschutters vormt de “Challenge Emile Raes” al voor de zevende maal één van de absolute hoogtepunten. Het was voor de meer dan honderd deelnemers (110) een unieke setting om in de gemeentelijke schietstand van Knokke-Heist met zijn 18 digitale schietbanen hun reeksen van 40 of 60 schoten te komen lossen.

5 karabijnschutters en 10 pistoolschutters van schuttersclub Vossenhul waren op het appel. Bij luchtkarabijn werd Emma Vandevyvere tweede in dames – 50 j. met een sterkte score van 620.3/600 p. In de categorie Heren – 50 j. werd Biagio Oliverio 4e met (582.6/600 p.). Bij de Heren + 50 j. behaalde Urbain Van Praet de 4e plaats.
Bij discipline luchtpistool werd Tatiana Gallon 3e bij dames – 50 j. en Christine Meyers werd 3e bij de dames + 50 j. Peter Ackaert was de beste Vossenhulschutter in de cat. Heren + 50 j.
Onder alle deelnemers werden er 19 prijzen uitgeloot.(duo filmtickets Kinepolis). Emma Vandevyvere, Raes François, Christine Meyers en Els Vekemans waren bij de gelukkigen.

Vossenhul
De Challenge Emile Raes vormde het voorbije weekend voor vele schuttters de perfecte aanloop naar de nationale kampioenschappen. Komend weekend op 5 en 6 november 2022 vindt de topper “Belgian Open Air” plaats te Waregem. Royal Shooting Air Vossenhul wordt er vertegenwoordigd door 4 luchtkarabijn- en 5 pistoolschutters.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.