Home > 102 kinderen volgen zwemles in Zwem-en recreatiebad Hoge Blekker in Koksijde

102 kinderen volgen zwemles in Zwem-en recreatiebad Hoge Blekker in Koksijde

Geschreven op 22 september 2021 om 12:26 door Mario De Wilde

Het aanbod aan groepsactiviteiten breidt uit als compensatie voor activiteiten die niet konden plaatsvinden tijdens de coronaperiode. En ook aan de kinderen wordt er gedacht met zwemlessen. Om hun zwemachterstand zo snel mogelijk weg te werken, wordt er in Koksijde enorm ingezet in zwemlessen. Deze vinden dagelijks plaats (behalve op woensdag) en zijn door het groot succes al volzet. Ook het aanbod aan groepsactiviteiten breidt uit met extra lessen aquagym (voorlopig nog enkele plaatsen vrij) en er is ook een nieuwe activiteit: Fit Float. Dat is een nieuwe fitnesshype op een drijvend board. Ook deze activiteiten zijn volzet, maar het is de bedoeling om deze lessen op te drijven naar de toekomst toe. Momenteel genieten 102 kinderen van een zwemles en een 50-tal mensen van onze groepsactiviteiten.

Vanaf februari starten zwemlessen voor wie nu niet kon deelnemen en vanaf januari kunnen nieuwe groepen samengesteld worden voor de groepsactiviteiten. De inschrijvingsmodaliteiten worden gecommuniceerd op de website en andere kanalen. Ook de openingsuren van het zwembad werden aangepast met als belangrijkste veranderingen: Maandag kan je over de middag zwemmen tot 13.00 uur Maandagnamiddag is het zwembad gesloten voor het publiek Dinsdagmorgen is het zwembad al open vanaf 7.00 uurVrijdag- en zaterdagavond: zwemmen kan tot 19.00 uur. Alle info: www.koksijde.be/hogeblekkerbad.

Foto ©Sofhie Legein – Lokaal Bestuur Koksijde: v.l.n.r. diensthoofd zwembaden Korneel Boeve, burgemeester Marc Vanden Bussche en schepen Lander Van Hove.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.