Home > 10 jaar De Circus Brouwerij wordt volgende week gevierd tijdens Zwevegemse bierfeesten

10 jaar De Circus Brouwerij wordt volgende week gevierd tijdens Zwevegemse bierfeesten

Geschreven op 8 augustus 2023 om 18:41 door Mario De Wilde

Dit jaar mag de Circus Brouwerij 10 kaarsjes uitblazen en dat laten ze natuurlijk niet zomaar voorbij gaan… Op 14 en 15 augustus (tijdens de Zwevegemse bierfeesten) wordt de lancering gedaan van hun nieuwe branding en de bedenkers hebben de bieren in een nieuw jasje gestoken waarbij er ook een hip nieuw logo ontworpen werd.

Inderdaad, de Circus Brouwerij speelt ook dit jaar weer een thuismatch op het Internationaal Streekbierenfestival. Dit festival gaat door op 14 en 15 augustus, op het Toyeplein in hartje Zwevegem. Je vindt ze er terug met een dubbel zo grote stand als anders. De viering wordt compleet gemaakt met enkele ludieke acties en de officiële voorstelling van een ware rebranding van het merk ‘Circus’. Denk hierbij aan een nieuw logo, nieuwe etiketten en allerlei toffe hebbedingen.

De special act is uiteraard weggelegd voor de bieren zelf. De fris stuntende hoofdacts Picollo, Jongleur en Cascadeur worden omgedoopt tot de Herb Tripel, Session IPA en Saison van Circus. Circusdirecteuren Tim en Bert zullen iedereen met open armen ontvangen. Ook voor en na de bierfeesten kan er gedegusteerd worden in het proeflokaal in de brouwerij zelf. De openingsuren vind je terug op hun sociale media. Zorg vooral dus dat je erbij bent op 14 en 15 augustus.
Foto: De Circus Brouwerij

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.